Vi har i løbet af sommeren arbejdet på en ny mou-if hjemmeside. Vi håber den er mere overskuelig, og mere tilgængelig på smartphones og tablets. Desuden har formålet været at gøre det nemmere at holde den mere aktuel og levende.

Ude til venstre finder du 2 menuer.

Under Mou if kan du finde generelle informationer om foreningen samt tilmelde dig de forskellige hold under "Tilmelding"

Vælger du en af afdelingerne kommer der en ny menu øverst, hvor du kan finde informationer vedr. de respektive afdelinger.

Til højre finder du Medlemslogin, det svare på den gamle side til "mine informationer"

Jeg håber I vil tage godt imod den nye side.

bedste hilsner

Mou Idrætsforening / Alf Nissen (Webmaster)

Medlemslogin