Som tak til de mange frivilliges store indsats og engagement her i Mou IF, afholdte vi i lørdags den årlige træner leder fest. Vi siger tak for en hyggelig og festlig aften og håber vi ses igen til næste år.

Traditionen tro blev der igen i år uddelt priser til Årets Idrætsleder og Årets MIFer.

Årets Idrætsleder er prisen til den leder der gennem det forgangne år har ydet en ekstra indsats for foreningen.

Årets idrætsleder gik i 2018 til Alf Nissen

Han er nok lidt mere anonym for nogle i foreningen. Han har som tilflytter til byen engageret sig rigtigt meget i foreningen, hvor han ikke er bleg for at byde ind med de kompetencer han har. Og han har nogle kompetencer vi rigtigt godt kan bruge her i foreningen i denne tekniske tidsalder. I år har han bl.a. på eget initiativ, fordi han ikke syntes den løsning vi havde var særlig god, sørget for oprettelse af vores nye og mere brugervenlige hjemmeside.

Følgende var også indstillet til prisen:

Signe Askehave, ny formand for gymnastikafdelingen, der sammen med de andre 2 i det lille udvalg har taget åget op og bl.a. fået gang i svømning igen udover at hun har sat sig ind i gymnastikafdelingens opgaver som helt ny i foreningen.

Tim Willis-Christensen, der gør et kæmpe arbejde med U10/11 fodbolddrengene flere gange om ugen både inde og ude. Drengene elsker at komme til fodbold og respekterer Tim.

Allan Nyberg, der som senior fodboldtræner sammen med sine hjælpetrænere har fået 2 seniorhold op at stå, tilgang af en masse unge Mou Drenge. Allan er meget engageret i fodbolden og bruger meget tid på planlægning træning og kamp.

Årets MIFer går til en frivillig der gennem en årrække har ydet en ekstra indsats i foreningen.

Årets MIFer gik i år til Heine Clausen

Han er inspirerende og vi ser gerne at han kunne være en foregangsmand for mange andre. Han har nemlig vist at man sagtens kan starte op som frivillig i en sen alder og også have stor succes med det. Han startede faktisk bare med at træne selv mens vi havde en fysioterapeut tilknyttet fra kommunen, da hun så stoppede var de nogle der blev enige om at køre videre med træning i motionscentret, og det har nu kørt i rigtig mange år og med stor tilslutning. Men han er en aktiv mand så træning i motionscentret var ikke nok for ham, da vi skulle have et baneudvalg op at stå var han ikke sen til at række hånden i vejret, så der hjælper han også til med at kridte baner op, og løse forskellige praktiske opgaver, som vi i bestyrelsen beder den lille gruppe mænd om.

Følgende var også indstillet til prisen:

Helge Christensen, som igennem mange år har hjulpet til i gymnastikafdelingen både som instruktør/hjælpetræner og med alt det praktiske.

Per Madsen, vores alle sammens kasserer og en rigtig god mand, han handler istedet for at lade stå til og udover hans kasserer tjans hjælper han også til på tværs i foreningen som han kan.

Carsten Pedersen, lige nu instruktør i spinning men tidligere formand for foreningen, motionsafdelingen og fodboldafdelingen, Carsten er en foreningsmand med stort F og har fundet sine nye passion i spinning, så det var godt vi fik det op at stå i Mou IF.

Majken Willis-Christensen, for hendes igennem mange år helt fantastiske drive og engagement i foreningen, både som frivillig, træner og mange år som formand.

Medlemslogin