foto1
Håndbold
foto1
Gymnastik og krop
foto1
Fodbold
foto1
Motionscenter
foto1
Mou If
Velkommen til Mou idrætsforening

I fodboldafdelingen har vi hold for både børne-, ungdoms- og senior spillere. Fælles for alle holdene er, at vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab samt, at der er plads til alle uanset fodboldmæssige færdigheder.

I hold oversigten i menuen til venstre, kan du få adgang til en række oplysninger om de enkelte hold.

Savner du yderligere oplysninger om fodbold i MIF, manglende hold eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte en af trænerne eller fodboldafdelingens bestyrelsesmedlemmer.

Har du lyst til at prøve fodboldens verden, har du som ny spiller i Mou 2-3 gratis træninger inden betaling, så mød endelig op til træning og få en snak med både spillere og trænere.

Fodbold afd. havde års møde mandag den 31.januar med flot frem møde. Et flot regnskab for 2021 og Budget 2022 var godkendt, Formand Jens Kirch fremlagde hans Årsberetning for 2021. Der var ingen problemer med sammensætning af udvalget for 2022, der blev valgt en enkelt ny til Udvalget for 2022 nemlig Amalie Schmidt, som skal arbejde sammen med Mads Kirch og Kenneth Schmidt med fokus på at få flere unge til at spille fodbold i Mou IF 

Fodboldudvalget for 2022:

Jens Kirch Pinholt, formand

Tim Willis-Christensen, kassereren og kampfordeler

Mads Kirch, trænerkoordinator

Michael Willis-Christensen, PR

Kenneth Schmidt

Amalie Schmidt

Allan Nyberg

Lars Yderstræde

Henrik Yderstræde

Kristian Korsgaard

Mou Stadion skifter navn til Joka Arena!!

I Mou Idrætsforening, har vi fået rykket Verner over på den anden side af tribunen, så han fra næste sæson også kan se med fra toppen af tribunen, når hans elskede Mou skal spille.
Vi har også i disse tider haft gang i nogle rigtig store forhandlinger, Mou IF har nemlig fået en stadionsponsor.

Sponsoren er Joka Biler som også har sørget for, at vi har fået puder, som I tilskuere kan sidde på når I er oppe og se fodbold, så man sidder lidt mere behageligt.

Så for at fejre denne nye aftale, vil der blive holdt et stort arrangement til Mou seniors først hjemmekamp, der vil være mulighed for at få en øl eller sodavand, man kan også få sig en pølse fra pølsevognen.

Så vi håber I vil komme og støtte holdet når sæsonen engang starter, og hjælpe alle Mou hold med at få en god første sæson på den nye Joka Arena.

MIF og MIF Fodbold

Redaktør login