Abonnement kan tegnes fra det år man fylder 15 år, er man yngre har man mulighed for at deltage på ungdomsholdene, se mere under Motionscenter->Holdoversigt

Husstandsabonnement

Et husstandsabonnement tegnes altid for en 12 måneders periode og koster 2400 kr. pr. år. Et husstandsabonnement kan gælde for op til 4 personer i den samme husstand, det er vigtigt at alle de personer i husstanden, der ønsker at benytte abonnementet tilmeldes abonnementet. Dette sker ved at tilmelde 2 personer til ”Husstandsabonnement 2 pers.”, eller 3 personer til ”Husstandsabonnement 3 pers.” eller 4 personer til ”Husstandsabonnement 4 pers.” Da dette er et nyt tiltag vil der blive evalueret på det løbende og der vil være mulighed for at blive justeret i abonnementsformen.

Husstandsabonnement 4 – 4 x 600kr. besparelse på 800kr. per person.

Husstandsabonnement 3 – 3 x 800kr. besparelse på 600kr. per person.

Husstandsabonnement 2 – 2 x 1200kr. besparelse på 200kr. per person.

Nøglebrikker

Adgang til motionscenteret sker via nøglebrikker. Brikken anvendes både til yderdøren og døren til motionscenteret. Døren ind til hallen og toilettet vil fremover være åben.

Hvis du er nyt medlem

Efter tegning af abonnement, kontakt da venligst Claus Schmidt-Pedersen for at aftale udlevering af din nøglebrik, se kontakt oplysninger neden for.

Depositum

Ligesom på den nuværende nøgle vil der på hver nøglebrik være et depositum på 200kr. Hvis man indleverer nøglen, vil der ikke blive opkrævet depositum for nøglebrikken.

Nøglebrikken er personlig

Det er vigtigt at pointere, at de nye nøglebrikker er personlige. Hvis betalingen eller abonnementet misligholdes eller abonnementet opsiges spærres adgangen automatisk. Ligeledes aktiveres det igen, så snart abonnementet igen er aktivt.

Når du modtager din nye nøglebrik er den allerede aktiveret og kan benyttes med det samme.

Hvis du har spørgsmål ang. eller gerne vil have en nøglebrik så kontakt da :

Claus Schmidt-Pedersen, 61 31 81 23 eller mail: claus.pedersen87@gmail.com (træffes best efter 17 eller sms/mail)